Archive for the “Sånt som hör till” Category

Tråkigt nog har vi varit urusla på att uppdatera vår campingsida de senaste fyra åren. Det finns en del skrivet och foton har vi i mängder, men jag vågar inte skriva att jag kommer ihåg alla platser vi har varit på, när vi var där eller vad vi gjorde. Förhoppningsvis kan detta bli en nystart då jag lägger in de texter jag faktiskt har skrivit.

Välkommen tillbaka!

Comments 1 Comment »

Idag har vi roat oss med att montera upp ett Penta-tält som vi fick med till Gurra när vi köpte honom. Vi har funderat på att slå upp tältet men känt viss oro för det … det är ju såååå stort och såååå många pinnar. Nu är vi inga tältmänniskor alls och har faktiskt inte slagit upp tält  på 2,5 år, ja sedan vi köpte markisen, men nu har Fru Ð fått för sig att vi ska ha med oss cirkustältet till Läppe kommande helg så… Vad är hon ute efter? Skilsmässa? Finns ju enklare sätt väl? 😉 Read the rest of this entry »

Comments 3 Comments »

Den som söker skall finna heter det…
söker man riktigt ordentligt hittar man riktiga godbitar eller vad sägs om denna? 😉

Själv tror jag att vi funnit vår nästa vagn … Read the rest of this entry »

Comments 1 Comment »

Så där, nu har vi flyttat klart och endast lite småtrixande och filande på sidan kvarstår.
Vi har flyttat in på ett riktigt webhotell och övergett min källarserver. Vi passade även på att uppdatera grunden till hemsidan till den senaste modellen och som om vi inte hade nog att göra så bytte vi även utseende. Det återstår fortfarande en del pysslande, främst är det översättning att göra. Read the rest of this entry »

Comments 3 Comments »

Biljetter till Elmia Husvagns-mässa 2006 är beställda. Ska bli skoj att komma ner och kolla på lite nya vagnar och framför allt alla mysiga och praktiska tillbehör. Vi har ett tag funderat på att skaffa markis eller solskydd till vagnen så detta kommer undersökas till sin yttersta spets. Vi tar med oss Polaren ner och campar på den enorma mässcampingen. Det ska ska bli väldigt skojigt och spännanande. Framförallt att träffa lite folk ifrån husvagnsforum.com som vi hoppas kunna stå nära trots den sena bokningen. Rapport kommer efter mässan.

Comments No Comments »