Archive for the “Värmland” Category

Vi har under åren varit på ett antal husvagnsträffar och visst är det trevligt att träffa massa människor men problemet är att man oftast knappt hinner säga hej till alla. När man sätter sig i bilen för att åka hem och summerar ihop  träffen/helgen som passerat konstaterar man varje gång att man knappt hunnit umgås med någon. Detta har gått och molat (uttryck från en fd. arbetskollega) en tid.

Comments No Comments »

Vagnen var tvättad och tankad med vatten, bilen hade fått i sig lite ny och fräsch olja både här och där. Det enda som nu som saknades var frun i huset. Nästan två timmar för tidigt ringer hon hem och säger; Jag slutar nu! … Nu … på en gång alltså? … Ja, fick jag till svar. Hoppla, jag som hade kvar att svabba av bilen innan vi gav oss ut på vår road trip. I samma veva som jag och pojkarna sköljer av det sista på bilen svänger Eva in på gården … perfekt tajmat, va? Read the rest of this entry »

Comments No Comments »

Denna helg var uppbokad med ett besök hos våra goda vänner Carina och Stefan (Carina61 och Husbonden) på deras semesterturné. Vi hade gjort upp att vi skulle träffas på Grisslehamns Camping där de redan hade tillbringat ett par dagar ihop med Crizze och Aron samt att några till skulle dyka upp under fredagskvällen.
Jag hade hotat mig till att planka ett par timmar för att vi skulle komma iväg skapligt men helt plötsligt åkte Eva på att jobba förmiddag så vi skulle inte komma iväg som planerat vilket grumlade det hela en aning. Efter lite velande beslutar vi oss för att skippa Grisslehamn och istället satsa på Åråshult som vi hört så mycket om. Read the rest of this entry »

Comments 3 Comments »