Idag blev det officiellt vår på Ðorfmeister’s ägor. Dagen då utevattnet slogs på. Detta kan inte firas bättre än med att jag och yngsta sonen, Neo tvättade husvagnen för första gången i år. Solen värmde behagligt så vattenslang och tillbehör plockades fram. Jag monterade ihop allt och gav sedan order till sonen att slå på vattnet. Som tur var höll jag inte i “pistolen” utan den låg fritt på marken och det sprutade överallt, fanskapet läckte som ett såll. Aha, in med son i bilen och snabbt ner till Silvan för att införskaffa mig en ny picka. Jisses, vilket hästgöra det är att gno på vagnen. Nästa gång ska jag köpa typ en 320 vagn med försänkt tak ;o]
Men efter en rejäl stunds slit och gnoende så står nu vagnen där skinande ren och återigen imponeras jag över hur bra “Ren Fritid” verkligen fungerar. Till och med fågelbajjet ger med sig lätt och för att inte tala om dom klassiska svart ränderna som blir på husvagnar. Jag är verkligen imponerad över detta medel … ooops glömde, till och med den trista kofferten blir lätt som en plätt skinande vit utan massa gnoende med T-Röd, som använts tidigare för att få denna vit. Nej jag är inte pedant jag vill bara ha ordning och reda på prylarna samt att dom ska vara fräscha. Är en koffert vit ska den vara vit, inte gräddvit eller som den stått i ett rökrum en längre tid. ;o]
Men jösses, vad skönt det känns när jag har tagit mig igenom detta. Jag kan njuta av sin rena vagn och dagen till ära hittades ett förtält på blocket.se som passar perfekt till vår vagn. Ett Trio tält. Kanske inte helt matchande färgmässigt men betydligt finare och nyare än vårt gamla bruna och beiga, Svenska tält från början på 80-talet.
PS. Mitt älskade hockeylag passade även på att ta sig tillbaka till hockeyns finrum igen, SSK is the best, may the best team win!

Lämna en kommentar