Så kom äntligen tältet vi väntat på, tyvärr en vecka försent men nu var det i alla fall hemma. Likt ett barn på julafton var jag sugen på att se det så direkt efter maten gick jag och Max ner till husvagnen för att provmontera. Noterade när jag bar ner det att det var väldigt mycket lättare än vårat gamla Svenska Tält, aja tänkte jag ska säkert vara så. Vi lade ut ställningen som den skulle vara och noterbart är att den var betydligt tyngre än det förra vi hade, men nu var det iofs i aluminium och detta är väl stål tror jag jag. Eva hjälpte till att trä i tältet på vagnen, gick rätt smidigigt bortsett från att det sitter små hållare till ställningen på tältet som högg i fästena som sitter på vagnen. Nu börjar det så smått gå fram hur det kom sig att tältet var såååå lätt … det saknades fönster, gardiner etc.
Slängde mig på telefon och fick tag på säljaren som försäkrade att det måste nog ligga kvar i deras husvagn, dom hade ju köpt vagnen precis och inte hunnit använda den ännu därav att han inte hade 100% koll på allt till den. Han skulle fixa detta så fort han var hemma igen och han gav som vanligt ett trovärdigt intryck så jag känner mig inte blåst … än ;o]
Fortsättning följer…

Lämna en kommentar