Den som söker skall finna heter det…
söker man riktigt ordentligt hittar man riktiga godbitar eller vad sägs om denna? 😉

Själv tror jag att vi funnit vår nästa vagn … KABE Diamant GDL med London-inredning, den skulle sitta som handsken. Förhandstipset är att KABE rensat upp en hel del i formgivning. Linjerna är mycket renare och enklare interiört, luckor med mera går i amerikansk valnöt och klädslarna känns mer “skandinaviska” än tidigare. Exteriört har det inte hänt så mycket bortsett från lite nya dekaler och att man har rensat här med till betydligt stilfullare och enklare linjer. Jag tycker det blev riktigt snyggt, inte alls lika plottrigt som tidigare med “vågorna” i det gråa fältet och så vidare. Synd att de inte vågat göra om karossen något utan att de sliter vidare på samma som förra året. Det borde vara dags att uppdatera, i alla fall bakdelen och jag förstår inte riktigt att inte husvagnsbranschen inte gör mer egna lysen som tex. bilindustrin.
Just ja, glömde den “nya” vagnen, KABE Amber. Amber är en 780 Royal som man plockat bort lite lull lull från för att placera den i vanliga ädelstensserien och därmed vända sig till en större kundkrets. Det ska bli spännande att se hur stor skillnaden blir i kronor. Planlösningen verkar bli en barnkammarmodell likt 780 Royal BGXL från -08 och sen blir det troligtvis en långbäddars också.
Längtar mer än nånsin till mässan. Det ska bli riktigt skoj att se dessa skönheter live … ja även andra märken lockar, framförallt de som vågat lite mer karossmässigt, och då tänker jag främst på Tabbert som verkligen inte sparat på krutet. Även Polar har också, ÄNTLIGEN, kommit med en ny kaross.

Visst ja, höll på att glömma bort den nästan.

En kommentar till “Senaste nytt …”
  1. Jag längtar oxå till Elmia. Den där planlösningen gillar jag skarpt!

Lämna en kommentar