Efter att ha skämt ut mig på diverse campingar i sommar när jag ovetande har satt på mig Evas kjolar på grund av att jag inte har sett ett spår av innehållet i garderoberna 😉 så var det dags att fixa sånt i vagnen som inte blivit av, ja ni vet “jag fixar det sen-saker”
Vi hade sedan en tid tillbaka inhandlat ett par LED “lampor” som vi hittade på IKEA. Dioder heter de och kan drivas med 12V vilket är superduper i sammanhanget. Tyvärr var inte kameran med vid tillfället så jag återkommer med bilder av det utsökta resultatet.

När jag ändå var igång så var det även dags för läsbeslysning i sittgruppen fram. Vi har haft svårt att hitta en snygg och diskret modell som samtidigt ger ett bra sken.  Jag hittade ett par små spottar på jobbet som skulle fungera. De har ställbar ljusriktning, väldigt diskreta och lyser riktigt bra MEN, som den gamla dansdomaren Tony Irving brukar säga, de hade ingen knapp för att slå av och på. Efter en del forskande så hittade jag små vippströmbrytare på Kjell&Co så modifiering av de små lamporna inleddes och resultat blev riktigt bra om jag får säga det själv.

En kommentar till “Varde ljus…”
  1. Riktigt snyggt gjort.

    Tack och yepp, blev riktigt bra. Nöjd som tusan med resultatet.
    //Majk

Lämna en kommentar