Har precis kommit in på mässområdet efter tiggande och bönande hos CC-folket som ansvarar för mässcampingen. De hjälpte mig snällt på plats och instruerade mig var Husvagnsforum.com ska stå. Vi står på ungefär samma plats som förra året men har flyttat lite närmare Huskvarna. Vårat område är nog bland de bästa, tror jag.  Just nu väsnas en sugbil som sedan igår sugit upp ca 120kubik vatten ur marken och område 1 är riktigt blött. Ska ni stå där så glöm inte gummistövlar och åror.
Dock ser det bättre ut enligt vädergudarna. Regnet ska ha gjort sitt för denna helg och tempen på området ligger just nu på 13 grader och rätt vindstilla. Glöm inte att packa varma kläder, och då menar jag vintervarma kläder, för i,natt var det ca 8 grader i Jönköping.
Nu ska jag strax bege mig in på mässan och dregla litegrann. Vi hörs senare go’vänner.
Herr Dorfmeister live från Jönköping.

3 Kommentarer till “Live från Elmia”
 1. Ahaa men kom igen Mike, lite rapporter kompis. Mange

 2. Hoppas ni hittar en vagn som passar er, bättre än den ni har nu!

  Det gjorde vi också, en KABE Royal 780 GDL med London inredningen, den var riktigt najs. Diamanten vi/jag suktade på efter den första broschyren gick bort lite pga. lite för trångt “barnrum” men skulle vara intressant och se den med en annan klädsel. Man kan ha lurat ögat lite med den gröna klädseln man valt att visa på mässan.
  //Majk

 3. Herr Dorfmeister,

  Vore det inte bra att använda några glasögon som inte bara ser rött och vitt.
  I såna fall kanske du skulle ha sett att konkurrenterna sprungit om och förbi.
  “Sent ska syndaren vakna” brukar man ju säga…

  Vad jag menar är ha ögonen öppna, jag tycker dom inte verkar öppna för annat än Kabe…

  Husvagn09 eller vad du nu vill kalla dig. Den dagen du står för dina åsikter och inte gömmer dig är du välkommen att diskutera på min hemsida.
  Men jag tackar för ditt tips att öppna mina ögon men innebär det att man ska gilla pappvagnar så avstår jag att öppna ögonen utan trivs nog ganska gott med mina röd/vita glasögon. Konkurrenterna sprungit förbi? Jisses du har verkligen noll koll på vad du snackar om, välkommen tillbaka den dagen du har koll på vad du surrar om tills dess ber jag dig att besöka http://www.ledljus.com, http://www.pappersvagnar.com eller http://www.fuktskada.se 😉
  //Majk

Lämna en kommentar