Jag har ju länge förespråkat just original men har på sista tiden vacklat i min tro och jag blev tvungen att göra en resa inom mig för att finna svaret. Visst original i all ära men om man tar original fast nyare då?
Låt mig förklara, en del av er vet att jag gillar att pyssla och dona en del och Ola i all ära men allt var inte bättre förr. Till exempel är jag riktigt svag för den nya lacken på KABE. Om jag fixar detta på min gamla ’90-talare, är det då original eller inte? Vi har bytt ut en del saker i och på vår vagn förvisso till KABE men av nyare modell. Dels på grund av att en del saker inte går att få tag på och de som gick att få tag på inte längre är lika läckra som de var sommaren 1990.
Jag har nu funderat på att fixa till så vi får nya färgen på vår Ola. Detta har länge grott i mitt huvud så jag bestämde mig för att prova hur det skulle se ut med en Safir 590GDL 1990 med 2009 års kostym.
Lugna nu för jag har inte börjat rycka bort plåten utan börjar med ett provsmakning i Photoshop.

Bilderna är klickbara som vanligt, observera att det är ett quick& dirty-jobb i Photoshop så ha lite översyn, tack.

4 Kommentarer till “Custom eller original?”
 1. justme_68 skriver:

  Eftersom jag fullständigt skiter i om man gör om eller inte bara det är välgjort, så tycker jag att den högra bilden är klart bäst…ser modern och stiligare ut än de gråa kjolarna!

  Buss på, vet ja!

  Tycker nog ganska samma egentligen. Gillar nog också min 2009 års version av Ola bättre.
  Tack för åsikten.
  //Majk

 2. Thermal skriver:

  Kör hårt blir ju kanon:-)))
  kommer nog själv att byta pos ljusen till dom nya diod lysena o dom nya kabe märkena
  fälgar får vänta tillsvidare.

  Hallå, skoj att ni gillar det också. Är man inte så mycket och fiskar alltså.
  Bara att du kommer in på jobbet och köper ett par lysen, välkommen.
  //Majk

 3. thermal skriver:

  Vart caravan eller????

  Vart handlar man annars grejer till kvalitetsvagnar? 😉

 4. Thermal skriver:

  Aha där ser man,min o hela min familjs favvo handlare brukar titta förbi när vi e i krokarna.
  Kan bli dyrt dock ;-))

Lämna en kommentar