Det var ett tag sen nu kära vänner men det har skett en del sen sist. Ola blev såld trots vad vissa trodde och vi blev nöjda. Sedan frågar man sig alltid … gjorde vi rätt nu?
Klart vi gjorde rätt… det är ju en KABE vi köpt. Hur kan det bli fel?! Nääää skulle inte tro det.
I och med att Ola blev såld så var detta det officiella startskottet för tronarvingen att ta över och få sig en behandling av fam. Ðorfmeister med allt var det innebär … extra av allt och målsättningen denna gången är solklar. Endast det bästa är gott nog … det är ju en Royal vi har och den är ju byggd med den målsättningen.
Nu har vagnen även fått sig en vända invändigt främst med Eva i spetsen. Alltid skönt att få städa själv även om den egentligen inte var så skitig trots sitt stillastående.  Men nitiska Eva med gummihandskarna upp till axlarna äntrade vagnen … ja dom går upp till axlarna på henne för hon är väldigt kort. En och en halv dag senare står Royalen och glänser både invändigt och utvändigt och samtliga tyger är vaskade som vanligt … “Raringen kan man ta av den?” … “Visst älskling låt mig bara hämta machetan så ska den nog gå att få av.” 😉
Pimpningen har också börjat så sakteliga. Nya lampor monterade i sittgruppen. Vi som tidigare varit så anti mot TV i vagnen har nu 2 st 19″:are och hör och häpnad … ett Playstation II håller även på att få ta plats i vår termos. Tyvärr har jag inte löst platsen med dubbla batterier ännu, där batteriet sitter original finns det troligtvis ingen plats och måste jag flytta dem bör man ju flytta även laddaren också.
16mm spacers är införskaffade också för att fälgarna ska få plats, inpressningen var för häftig för att dom skulle få plats på Royalen … märkligt för på Ola var det 20mm tillgodo innan de tog i, bilder på detta kommer senare.
Efter allt slit nu så är det riktigt skönt att bara glida ner till vagnen, sätta sig ner och mysa en aning eller kasta sig på sängen för att softa en stund. Nu längtar vi till våren och sommaren så vi slipper torrcampandet hemma på tomten.

//Majk

En kommentar till “and the fortsättning…”
 1. Skoj att få följa ert pimpande av nya familjemedlemen!
  Trevligt att kunna få ta del av det här.
  Jag är på väg att sätta in dubbla batterier också men har turen att de får plats ett batteri till på originalplatsen, trots min vagns mått. Bara ett nytt batterifäste och två nya batterier, så ska det lagras solel!

  Riktigt roligt att du återkommer Bosse.
  Problemet med batterierna och dess placering är att jag har ett hjulhus där originalbatteriet. Hade garderoben varit 10cm djupare hade jag kunnat snurra batteriet och fått plats med dom bredvid varandra. Aja, fortsättning följer och välkommen åter Bosse!
  //Majk

Lämna en kommentar