Visst är det insidan som är viktigast men även ett vårdat yttre bidrar till trivsamheten … i alla fall för vissa i hushållet. Jag har grunnat en del på att byta ut baklyktorna eftersom dessa är förskräckligt solblekta vilket drar ner helhetsintrycket. Först funderade jag på att bara lacka på dom bleka röda fälten men lyktorna går ju inte att demontera alls så plan B blev ett par nya. Efter lite velande kring modell fastnade jag för denna modellen, ger lite modernare look på vagnen. När jag ändå var igång bytte jag ut alla röda lister på vagnen mot nya. Vilket lyft!

Före:

Efter:

3 Kommentarer till “Pimp my trailer…”
 1. Vilket lyft!
  Var hittade du de lyktglasen? krävedes det även byte av reflektorer m.m.?

  Lyktorna finns på KAMA och det är kompletta lyktor. Det går inte att byta enbart glasen tyvärr.
  //Majk

 2. Snyggt!

  Kommer du ihåg vilket artikelnummer lyktorna från Kama har?
  Har en egen “Ola” som jag tänkte byta bakljus på.

  Mvh Mats.

  E01-32 är artikelnumret på lyktorna jag satte på Ola.
  //Majk

 3. Man bugar och tackar! Ser riktigt bra ut 🙂

Lämna en kommentar