Häromdagen fick jag nöjet att provköra en likadan vagn som vi har med Al-Ko 3004 drag på. Jag har ofta tyckt att boggie är stabilt som attans men om man jämför en boggie med eller utan Al-Ko så är det som natt och dag så jag gjorde slag i saken och införskaffade ett säkerhetsdrag från Al-Ko. Monteringen var busenkel, bort med den gamla gjutjärnshandsken som sitter med 2st M12 bultar och dit med den nya fina Al-Ko handsken. Monteringen är såpass enkel att nästan tom. min fru skulle klara av den 😉

Grannens kommentar: Din vagn går som tåget. (Vi har likadana vagnar)

Före:

Efter:

En kommentar till “Dé é stabilt som Dr Alban skulle formulerat sig”
  1. Bra att sätta på et Adria drag på vagnen! Det blir ju riktigt bra!

    Adriadrag? Ja visst drar det i en Adria men om du syftar på handsken så är det ett AlKodrag och är inte synonymt med Adria …… vad jag vet i alla fall.
    //Majk

Lämna en kommentar